Skip to main content

BREEAM awards 2019

Het project FALCONHOVEN werd opgenomen in de short list van de BREAAM AWARDS 2019 in de categorie BEST HOME PROJECTS – DESIGN. Tussen enkele internationale grote spelers werden we uitverkozen als winnaar. Deze Award is de kers op de taart van een lang en niet altijd zo evident traject.

Pionier zijn vergt veel werk, en dat is wel wat we zijn met het project Falconhoven. CIP heeft dit uiteraard niet alleen gedaan, samen met onze Architecten Caruso St John Architects , Bureau Bouwtechniek  en onze Breeam partner Bopro hebben we een project kunnen ontwikkelen dat er niet alleen voor zorgt dat je er levenslang kan wonen maar eveneens er voor zorgt dat de maandelijkse energiekosten zo laag mogelijk liggen.

Met Falconhoven willen we de bewoners een thuis geven in een interessante opkomende buurt, het is een plek in de stad waar alles binnen handbereik is omringd door groene pleinen.

Falconhoven

BREEAM OUTSTANDING! Duurzaam wonen in de stad

Wenst u meer informatie over Residentie Falconhoven?

Verkoopkantoor:
Oude Leeuwenrui 18
2000 Antwerpen

Meer info

Relevante artikels

BREEAM OUTSTANDING! Duurzaam wonen in de stad

Wenst u meer informatie over Residentie Falconhoven?

Verkoopkantoor:
Oude Leeuwenrui 18
2000 Antwerpen

Lees meer

CIP ZOEKT EEN MARKETING & SALES COORDINATOR

Om onze groei te ondersteunen zoeken wij een enthousiaste SALES & MARKETING COORDINATOR Je bent verantwoordelijk voor het gehele marketing traject van onze projecten. Je beheert hiervoor alle marketing instrumenten en werk je samen met de communicatiebureau’s. Een goed gevoel voor vormgeving en redactie is een kwaliteit van je. Voor de verkopen werk je samen …

Lees meer